Η Εξέγερση των Ζώων: Η μεγαλύτερη και πιο βίαιη εξέγερση στην ιστορία ξεκίνησε

Ο κορυφαίος σε πωλήσεις στον κόσμο συγγραφέας Τζέιμς Πάτερσον παρουσιάζει ένα επικό θρίλερ που δε θα μπορείτε να αφήσετε από τα χέρια σας –το απόλυτο καλοκαιρινό ανάγνωσμα!

Στο βιβλίο βασίζεται και η τηλεοπτική σειρά του CBS “Zoo”, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία αυτή την εποχή στην Αμερική.


Επί πολλούς αιώνες, οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν, σκότωσαν και εκμεταλλεύτηκαν τα ζώα του πλανήτη μας. Τώρα, έφτασε η ώρα της εξέγερσης…

Ο Πάτερσον, σε συνεργασία με  τον Μάικλ Λέντγουιτζ, έχει δημιουργήσει μια καταιγιστική περιπέτεια, γεμάτη αγωνία και συνεχείς ανατροπές, ένα θρίλερ «από τα καλύτερα των καλύτερων» (TIME) θρίλερ που θα συναρπάσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Γιατί, «όταν πρόκειται για την κατασκευή αγωνιώδους και βασανιστικής  πλοκής, ο Τζέιμς Πάτερσον ξέρει να πατήσει το σωστό κουμπί» (New York Daily News).   

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Κάτι περίεργο συμβαίνει εκεί έξω. Κάτι πολύ άσχημο. Και ο κόσμος μας αλλάζει…

Σ’ ολόκληρο τον πλανήτη, σχεδόν ταυτόχρονα, αρχίζουν να σημειώνονται βίαιες επιθέσεις ζώων κατά ανθρώπων. Ένας νεαρός βιολόγος, ο Τζάκσον Οζ, παρακολουθεί στενά τα συνεχώς αυξανόμενα περιστατικά επιθέσεων και με τρόμο αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά. Όταν ο ίδιος γίνει μάρτυρας μιας συντονισμένης ενέδρας λιονταριών στην Αφρική, θα συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει είναι κρίσιμο για το μέλλον ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Με τη βοήθεια της οικολόγου Κλόι Τουζινιάν, ο Οζ προσπαθεί να προειδοποιήσει τους ηγέτες του πλανήτη πριν να είναι πολύ αργά. Οι επιθέσεις των ζώων γίνονται ολοένα πιο άγριες και οργανωμένες, και σύντομα δε θα έχει μείνει ασφαλές μέρος για να κρυφτούν οι άνθρωποι.  

Ένα καταιγιστικό θρίλερ, τώρα και πολύκροτη σειρά στο CBS!

Ο James Patterson στηρίζει τα παιδιά της Τήλου.

Ο James Patterson, στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας του για την προώθηση της φιλαναγνωσίας στα παιδιά, διαθέτει μέρος των εσόδων από την πώληση του παρόντος βιβλίου για τη δημιουργία παιδικής βιβλιοθήκης στο Α’ διθέσιο Δημοτικό Σχολείο Τήλου.

Τη μετάφραση έχει κάνει o Σταύρος Νικολάου.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Σελίδες:  416 
Τιμή:     € 7,10                                        
ΙSBN:  978 960 507 089 2