ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΥΦΙΑ & ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΦΥΛΑΚΑ της HARPER LEE σε μία Συλλεκτική Κασετίνα!

Αυτά τα Χριστούγεννα οι Εκδόσεις BELL έχουν ετοιμάσει για σας μια συλλεκτική συσκευασία δώρου με τα δύο αριστουργηματικά μυθιστορήματα της αξέχαστης Harper Lee: το βραβευμένο με Πούλιτζερ Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια, και την υπέροχη συνέχειά του, το Βάλε Ένα Φύλακα, που υπήρξε το παγκόσμιο εκδοτικό γεγονός της προηγούμενης χρονιάς.


Τα δύο λογοτεχνικά «διαμάντια» της Χάρπερ Λη, κυκλοφορούν για πρώτη φορά μαζί σε μια πολυτελή συλλεκτική κασετίνα, η οποία αποτελεί το ιδανικό δώρο για κάθε βιβλιόφιλο.

Το θρυλικό Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια είναι ένα από τα σπουδαιότερα και δημοφιλέστερα βιβλία της αμερικανικής λογοτεχνίας, που διαβάζεται μέχρι σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο διατηρώντας αμείωτη τη φρεσκάδα και τη δύναμή του, και το οποίο χάρισε στην συγγραφέα του το Βραβείο Πούλιτζερ το 1961. Μέσα από τα παιδικά μάτια της Σκάουτ και του Τζεμ Φιντς, η Χάρπερ Λη εξερευνά με αναντίρρητη εντιμότητα και αστείρευτο χιούμορ τον παραλογισμό της στάσης των ενηλίκων απέναντι στις φυλετικές και κοινωνικές διακρίσεις στον Αμερικανικό Νότο της δεκαετίας του  ’30.
Το Βάλε ένα Φύλακα, διαδραματίζεται δύο δεκαετίες μετά το Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια. Η επιστροφή της 26χρονης πια Σκάουτ στο Μέικομπ της Αλαμπάμα από τη Νέα Υόρκη παίρνει μια γλυκόπικρη τροπή όταν ανακαλύπτει ορισμένες άβολες αλήθειες για την οικογένειά της, την πόλη και τους αγαπημένους της ανθρώπους. Ένα βαθιά συγκινητικό βιβλίο γεμάτο εικόνες και συναισθήματα από μια άλλη εποχή, αλλά ταυτόχρονα απολύτως επίκαιρο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βάλε ένα Φύλακα είναι στην πραγματικότητα το πρώτο βιβλίο της Λη. Η συγγραφέας συνέλαβε αρχικά την ιστορία της ενήλικης Σκάουτ, αλλά οι αναφορές στην παιδική της ηλικία στο Νότο συνάρπασαν την επιμελήτρια του εκδοτικού της οίκου τόσο ώστε τη συμβούλεψε να τις αναπτύξει σε μια ξεχωριστή ιστορία, που έγινε το Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια. Ύστερα, το Βάλε Ένα Φύλακα ξεχάστηκε, για να ανακαλυφθεί μόλις πρόσφατα από τη δικηγόρο της συγγραφέως σ’ ένα φάκελο με άλλα έγγραφα. Η Χάρπερ Λη αποφάσισε να το εκδώσει χωρίς επεμβάσεις και αλλαγές, όπως ακριβώς γράφτηκε, μερικούς μήνες πριν πεθάνει (το βιβλίο εκδόθηκε το καλοκαίρι του 2015 στις ΗΠΑ και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους στην Ελλάδα, ενώ η συγγραφέας έφυγε από τη ζωή στις 19 Φεβρουαρίου του 2016).

Η Συλλεκτική Κασετίνα περιλαμβάνει τα 2 βιβλία της Harper Lee και κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία

Τιμή: 28,00          ΙSBN: 978-960-620-703-7