Παρουσίαση βιβλίου: “Ο Πυροσβέστης” του Joe Hill

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 19:30 οι Εκδόσεις BELL, το Φantasticon και το Little Tree books & coffee σας καλούν να γνωρίσετε το νέο βιβλίο του Joe Hill, Ο Πυροσβέστης!


Για το συγκλονιστικό μεταποκαλυπτικό θρίλερ (που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία) θα μιλήσουν η συγγραφέας Ευθυμία Δεσποτάκη και ο διευθυντής του εκδοτικού τμήματος Χάρης Νικολακάκης.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Μάνος Πετούσης.

Θα χαρούμε πολύ να δούμε από κοντά πολλούς φίλους λάτρεις της λογοτεχνίας του φανταστικού! 

Λίγα λόγια για το βιβλίο
 
Κανείς δεν ξέρει πώς και από πού ξεκίνησε η πανδημία.

Το FOX έλεγε ότι ο μύκητας εξαπολύθηκε από το ISIS, με τη χρήση σπορίων που είχαν παρασκευαστεί από τους Ρώσους τη δεκαετία του 1980. Το MSNBC έλεγε ότι είχε δημιουργηθεί από βιολόγους της Χαλιμπάρτον και τον είχαν κλέψει φανατικοί Χριστιανοί κολλημένοι με την Αποκάλυψη. Το CNN ανέφερε και τις δύο θεωρίες.

Οι γιατροί το αποκαλούν Draco incendia trychophyton. Για όλους τους υπόλοιπους είναι απλώς το Δρακόστιγμα. Ένα ιδιαιτέρως μεταδοτικό σπόριο που σημαδεύει το σώμα όποιου προσβληθεί από αυτό με μαύρα και χρυσά στίγματα –μέχρι την αυτανάφλεξη.

Δεν υπάρχει θεραπεία. Κανείς δεν είναι ασφαλής.

Η Χάρπερ Γκρέισον είναι σχολική νοσοκόμα. Είναι έγκυος και έχει μολυνθεί από το Δρακόστιγμα. Και καθώς ο κόσμος γύρω της μετατρέπεται σε στάχτες, το μόνο που θέλει είναι να ζήσει. Έστω μέχρι να καταφέρει να γεννήσει το παιδί της.

Και τότε, ο Πυροσβέστης έρχεται…

Ο πολυβραβευμένος Τζο Χιλ επιστρέφει με μια συναρπαστική ιστορία επιβίωσης στο τέλος του κόσμου και παρουσιάζει ένα καθηλωτικό δυστοπικό μυθιστόρημα, το οποίο ψηφίστηκε από το παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό ως το Καλύτερο Βιβλίο Τρόμου στα Goodreads Choice Awards 2016.