Νιώσε το Άγγιγμά μου: Η #1 σειρά «Επικίνδυνοι Εραστές» ολοκληρώνεται με το 5ο βιβλίο – την ιστορία της Ραϊάν και του Τζουντ

Με το Νιώσε το Άγγιγμά μου ολοκληρώνεται το ονειρικό ταξίδι της Gena Showalter στο Στρόμπερι Βάλεϊ! Μετά τα απολαυστικά Έλα πιο Κοντά, Κράτα με Σφιχτά, Φίλα με Καυτά και Νιώσε την Ανάσα μου, η αγαπημένη συγγραφέας των bestseller των New York Times παρουσιάζει μια καυτή ιστορία για έναν ψυχρό βετεράνο και τη μοναδική γυναίκα που έχει τη δύναμη να λιώσει τον πάγο μέσα του…


Οι ιστορίες στο Στρόμπερι Βάλεϊ μπορεί να τελειώνουν με το Νιώσε το Άγγιγμά μου, αλλά τη μαγική πένα της Showalter θα τη συναντήσετε και πάλι πολύ σύντομα, καθώς μέσα στο 2019 επιστρέφει μέσα από τη σειρά βιβλίων που την αγάπησαν εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο: τους «Άρχοντες του Κάτω Κόσμου»!

Λίγα λόγια για την υπόθεση

 
Βιβλίο 5: Η ιστορία της Ραϊάν και του Τζουντ

Η Ραϊάν Γουέιντ δεν εμπιστεύεται τους άντρες και έχει ορκιστεί να μείνει μακριά τους, μέχρι τη στιγμή που μπαίνει στη ζωή της ο Τζουντ Λόρεντ –και τότε όλα καταρρέουν. Ο πρώην στρατιωτικός έχει υποφέρει αφάνταστα στη ζωή του, αφού πρώτα τραυματίστηκε στον πόλεμο και μετά έχασε τη γυναίκα και τις κόρες του εξαιτίας ενός μεθυσμένου οδηγού. Βασική προτεραιότητα της Ραϊάν γίνεται να κάνει τον υπερπροστατευτικό χήρο να χαμογελάσει. Αλλά να του αντισταθεί κιόλας; Αδύνατον.

Για τον Τζουντ, η Ραϊάν είναι εκτός ορίων. Κι όμως η όμορφη μπαργούμαν αποδεικνύεται μεγαλύτερος πειρασμός απΆ ό,τι περίμενε. Όταν ένα αντίπαλο μπαρ απειλεί τη δουλειά και τη ζωή της, δεν μπορεί να στρέψει το βλέμμα του αλλού. Αντίθετα, είναι αποφασισμένος να την προστατέψει με κάθε κόστος.
Καθώς η ακατανίκητη έλξη μεταξύ τους συνεχίζει να ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία, ο συναισθηματικά διαλυμένος στρατιώτης ξέρει ότι πρέπει να αφήσει πίσω του το παρελθόν… Αλλιώς κινδυνεύει να χάσει τη δεύτερη ευκαιρία που τόσο έχει ανάγκη.
Νιώσε το Άγγιγμά μου (Can’t Let Go) της Gena Showalter
Μετάφραση: Πέγκυ Μπαρούνη

Σελίδες: 384 ● Τιμή: € 9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 757 0