Έρωτας στις φλόγες του πολέμου: Tην απόλυτη μάχη θα τη δώσει ο έρωτας…

Κάθε μυθιστόρημα της Έλενας Αντωνίου είναι και ένα μαγικό ταξίδι: Το Καθώς Έπεφτε η Νύχτα σας μετέφερε στην ονειρική Αγία Πετρούπολη, ενώ το Πέρα από τις Σκιές ήταν μια συναρπαστική ιστορία αγάπης με φόντο τη Ρώμη και το θεσσαλικό κάμπο. Αυτά τα Χριστούγεννα ετοιμαστείτε να επισκεφθείτε νέους τόπους και… άλλες εποχές!


Οι Εκδόσεις Silk παρουσιάζουν το νέο ιστορικό ρομαντικό μυθιστόρημα της Έλενας Αντωνίου, Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου: Στη Βιέννη του 1795, σε μια εποχή πολέμων και μεγάλων ανακατατάξεων στην Ευρώπη, ξετυλίγεται η ιστορία της Άννας και του Μάρκους. Εκεί που μια κόρη στρατηγού θα γνωρίσει έναν νεαρό λοχαγό, εκεί που ένας πόλεμος, μια συνωμοσία και ένας έρωτας θα κάψουν τα πάντα…

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Βιέννη 1775. Ένα φρικτό έγκλημα έξω από την Όπερα δε βρίσκει ποτέ τον ένοχό του. 
Είκοσι χρόνια μετά, μέσα στη δίνη των πολέμων και των ανακατατάξεων στη Γηραιά ήπειρο με την εμφάνιση του Κορσικανού Ναπολέοντα Βοναπάρτη, ο αξιωματικός της αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας Μάρκους ερωτεύεται σε μία στροφή βαλς την πανέμορφη Άννα –ένας έρωτας που καλείται να μείνει ζωντανός μέσα από τις συνωμοσίες, τις δολοπλοκίες και τα παιχνίδια εξουσίας.
Οι εχθροί είναι φίλοι και οι φίλοι γίνονται εχθροί στο δρόμο προς την κατάκτηση του θρόνου. Ο νεαρός λοχαγός βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα μυστικό που απειλεί ακόμη και τη ζωή του, ενώ η αγαπημένη του υποτάσσεται σε έναν γάμο συμφέροντος, με μοναδικό στόχο να μείνουν ζωντανή η ίδια και ο άντρας που αγαπάει όσο τίποτα στον κόσμο. 
Κι ενώ όλοι και όλα βυθίζονται στη δίνη του μίσους, ο έρωτας δίνει μάχη να μείνει ο μόνος νικητής σε ένα πεδίο όπου οι φλόγες του πολέμου κατακαίνε τα πάντα… 

Παρουσίαση του βιβλίου

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 σας περιμένουμε στο βιβλιοπωλείο BELL books (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα) για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Έλενας Αντωνίου «Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου»!

Για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος και επιμελήτρια εκδόσεων Στέλλα Δαπέργολα.