Άγιοι Τίποτα: Σε περιμένουν στην άλλη πλευρά…

 

Στο τραίνο αυτό θα επιβιβαστείς χωρίς αποσκευές. Κι όταν φτάσεις στους Αγίους θα ανακαλύψεις έναν κόσμο που δεν είχες φανταστεί ότι υπήρχε ούτε στους πιο τρομακτικούς εφιάλτες σου. Έναν κόσμο σκοτεινό. Έναν κόσμο όπου επικρατεί μια απόκοσμη ησυχία κι ένα υγρό σκοτάδι. Έναν κόσμο όπου πρωταγωνιστούν ο πόνος, η αγωνία και ο φόβος…


Καλώς ήρθες στους Αγίους Τίποτα. Το νέο βιβλίο του Κωνσταντίνου Κέλλη είναι ένα τρομακτικό, αλλά και βαθιά συγκινητικό μυθιστόρημα. Είναι μια αινιγματική ιστορία φαντασίας, ένα συναρπαστικό ταξίδι σ’ έναν κόσμο δυσοίωνο και τρομακτικό, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μια εξερεύνηση της απώλειας και του τρόπου με την οποία τη διαχειριζόμαστε.

Με όπλα την ασυναγώνιστη φαντασία του, τους ρεαλιστικούς χαρακτήρες και τη μοναδική του γραφή, ο Κέλλης πηγαίνει την ελληνική λογοτεχνία του τρόμου και του φανταστικού ένα βήμα μπροστά.
Το τραίνο για τους Αγίους ξεκίνησε. Τολμάς να μπεις;

Λίγα λόγια για την υπόθεση

«Ονειρεύεσαι τους νεκρούς, αγάπη μου;» 

«Τους βλέπω μπροστά μου, μαμά».

Σ’ ένα παλιό αρχοντικό της Ξάνθης, η Ηλιάνα Αχτάρη φροντίζει την ετοιμοθάνατη μάνα της.
Σε μια καφετέρια της Κομοτηνής, ο Στέφανος Αργυρίου νιώθει την ένταση ενός ανεκπλήρωτου έρωτα.

Δύο άνθρωποι διαφορετικοί που θα συναντηθούν στο βαγόνι ενός άδειου τραίνου και θα βυθιστούν σ’ έναν εφιάλτη που μυρίζει λιβάνι, χιόνι και αίμα.
Ένα αλλόκοσμο μέρος τους καλεί, ψηλά στα βουνά της Βόρειας Ελλάδας.
Ένα μέρος αρχαίο, όπου τα κεριά καίνε μπροστά από Αγίους δίχως ονόματα και πρόσωπα.
Ένα μέρος όπου ο Θάνατος περιδιαβαίνει με ανοιχτά σαγόνια.
Η ελληνική επαρχία γίνεται ο καμβάς για ένα μυθιστόρημα λαογραφικού τρόμου και φαντασίας που θα σας συναρπάσει. Μια ιστορία απώλειας και αγάπης, ένα βιβλίο για το θάνατο και τη ζωή μαζί, από τον συγγραφέα των μπεστ σελερ Η σκιά στο σπίτι και Νεκρή γραμμή.

Οι Άγιοι Τίποτα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη

Σας περιμένουμε στις παρουσιάσεις του βιβλίου που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.