Νυχτερινό Σχολείο: Ο Τζακ Ρίτσερ επιστρέφει. Στο παρελθόν…

Κάθε νέο βιβλίο του Lee Child αποτελεί εκδοτικό γεγονός από μόνο του. Δεν το λέμε εμείς, το επιβεβαιώνουν τα εκατομμύρια των φανατικών αναγνωστών των περιπετειών του Τζακ Ρίτσερ σε ολόκληρο τον κόσμο, το πιστοποιούν οι λίστες των bestseller σε κάθε πλευρά του πλανήτη.


Ε, λοιπόν, ναι. Ο Τζακ Ρίτσερ επιστρέφει, μόνο που αυτή τη φορά επιστρέφει στο… παρελθόν. Το #1 New York Times bestseller Νυχτερινό Σχολείο μας μεταφέρει πίσω στο 1996, τότε που ο Ρίτσερ ήταν ακόμη στο στρατό, και τον παρακολουθούμε αγωνιζόμενο να προλάβει μια τρομοκρατική συνωμοσία, σε «ένα από τα καλύτερα θρίλερ που θα διαβάσετε αυτή τη χρονιά, με μια πλοκή πρωτότυπη, συναρπαστική και απόλυτα πιστευτή» (Washington Post).

Είστε έτοιμοι για ένα ταξίδι στο παρελθόν του #1 ήρωα της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας; Ναι, είμαστε βέβαιοι, πως είστε. Προσδεθείτε και… καλή απόλαυση.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Βρισκόμαστε στο 1996, και ο Ρίτσερ είναι ακόμη στο στρατό. Το πρωί τον παρασημοφορούν και το απόγευμα τον ξαναστέλνουν στο σχολείο.

Στην ίδια τάξη είναι κι άλλοι δύο άντρες –ένας πράκτορας του FBI και ένας αναλυτής της CIA. Και οι δύο είναι πρώτης τάξεως στελέχη, έχουν σημειώσει πρόσφατα μια μεγάλη επιτυχία στους τομείς τους και αναρωτιούνται τι στα κομμάτια γυρεύουν εκεί πέρα.

Και μετά το μαθαίνουν: Ένας εν υπνώσει πυρήνας τζιχαντιστών στο Αμβούργο δέχεται μια απροσδόκητη επίσκεψη –ένα Σαουδάραβα αγγελιοφόρο που αναζητεί ασφαλές καταφύγιο μέχρι να συναντηθεί με κάποια άγνωστα πρόσωπα. Ένας πράκτορας της CIA έχει διεισδύσει στον πυρήνα, και πιάνει το αυτί του το ανατριχιαστικό μήνυμα του αγγελιοφόρου: «Ο Αμερικανός θέλει εκατό εκατομμύρια δολάρια».

Για ποιο πράγμα θέλει τόσα λεφτά; Και από ποιον τα θέλει;
Ο Ρίτσερ και οι δυο καινούργιοι φίλοι του παίρνουν εντολή να βρουν τον Αμερικανό. Και πρέπει να βιαστούν. Γιατί αν δεν πιάσουν τον άνθρωπό τους, ο κόσμος θα υποστεί μια τρομοκρατική ενέργεια επικών διαστάσεων.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Νυχτερινό Σχολείο (Night School) του Lee Child
Μετάφραση: Νίκος Ιβραηνίας

Τιμή: € 9,90 ● Σελίδες: 408 ● ΙSBN:  978-960-507-125-7