Η Άνοδος του Εχθρού: Όλοι σε κάποιο σημείο σπάνε. Ο Καρλ Λόγκαν μόλις το ανακάλυψε.

Ο Ρομπ Σινκλέρ ξεκίνησε να γράφει το 2009, έχοντας στο νου την υπόσχεση που είχε δώσει στη γυναίκα του –φανατική αναγνώστρια η ίδια: να γράψει ένα βιβλίο που δε θα μπορεί να το αφήσει από τα χέρια της. Και το πέτυχε. Και με το παραπάνω. Δέκα χρόνια μετά και με τις πωλήσεις των βιβλίων του να έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο αντίτυπα, η bestselling σειρά «Ο Εχθρός» τον έχει καθιερώσει πια ως έναν από τους πλέον πετυχημένους σύγχρονους συγγραφείς περιπετειωδών και κατασκοπικών θρίλερ.


Στο πρώτο βιβλίο της σειράς, το Χορεύοντας με τον Εχθρό, γνωρίσαμε τον πράκτορα Καρλ Λόγκαν. Τώρα, στο Η Άνοδος του Εχθρού, ο Λόγκαν επιστρέφει σε μια καταιγιστική περιπέτεια που διαδραματίζεται στη Ρωσία, όπου οι εχθροί βρίσκονται σε κάθε γωνιά, ακόμη –ή καλύτερα κυρίως– κι εκεί που δεν το περιμένεις. Γρήγορο, συναρπαστικό, γεμάτο δράση και ανατροπές, το νέο μυθιστόρημα του Σινκλέρ έφτασε στα βιβλιοπωλεία και στα περίπτερα για να σας κόψει την ανάσα!

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση

 
Η Ενιαία Υπηρεσία Πληροφοριών στέλνει τον πράκτορα Καρλ Λόγκαν σε μια αποστολή ρουτίνας στη Ρωσία. Θα έπρεπε να είναι μια απλή υπόθεση, αλλά όταν η κάλυψή του καταρρέει ο Λόγκαν μεταφέρεται και πάλι σε μια κόλαση που νόμιζε πως δε θα ξανάβλεπε.

Όμως αυτή τη φορά υπάρχει μια διαφορά και, πριν περάσει πολύς καιρός, αρχίζουν να σχηματίζονται ερωτηματικά στο μυαλό για το λόγο που πήγε τόσο άσχημα αυτή η αποστολή. Ποτέ δεν του έλειπαν οι εχθροί. Και, καμιά φορά, ο εχθρός είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις. Θα μπορούσαν πραγματικά να του την έχουν στήσει οι δικοί του άνθρωποι;

Οι πιθανότητες είναι εναντίον του. Αλλά ο Λόγκαν δεν είναι άνθρωπος που του αρέσει να τον στριμώχνουν. Και όταν τσιγκλάς ένα φυλακισμένο ζώο, καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για τις συνέπειες…

Μετά το Χορεύοντας με τον Εχθρό, ο Ρομπ Σινκλέρ επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο της bestselling σειράς Ο Εχθρός. Ένα γρήγορο, αγωνιώδες, καθηλωτικό μυθιστόρημα, ιδανικό για τους λάτρεις των βιβλίων του Λη Τσάιλντ και του Βινς Φλιν.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Η Άνοδος του Εχθρού (Rise of the enemy) του Rob Sinclair
Μετάφραση: Χριστίνα Ριζοπούλου
Τιμή: €9,90 ● Σελίδες: 344 ● ΙSBN:  978-960-507-129-5