Ελεύθερη Πτώση: Η τέλεια ζωή της βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Ποιον μπορεί να εμπιστευτεί;

Η ζωή που δημιούργησε για τον εαυτό της –ο τέλειος αρραβωνιαστικός της, τα χρήματα και η πολυτέλεια– εξαφανίστηκε μέσα σε μια στιγμή. Τώρα η Άλισον πρέπει να τρέξει. Όχι μόνο για να δραπετεύσει από τα τρομερά μυστικά του παρελθόντος, αλλά και για να ξεφύγει από τον άντρα που ακολουθεί τα ίχνη της. Γιατί όταν η ζωή σου είναι ένα ψέμα, η αλήθεια μπορεί να σε σκοτώσει…


Οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν το πρώτο βιβλίο της Τζέσικα Μπάρι, Ελεύθερη Πτώση, το οποίο κυκλοφορεί σε περισσότερες από δεκαεφτά χώρες και πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο από μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο του Χόλιγουντ. Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για δύο δυναμικές γυναίκες που αγωνίζονται να ξεπεράσουν ανυπέρβλητα εμπόδια για να προστατέψουν αυτούς που αγαπούν. Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ που ξετυλίγεται μέσα από την παράλληλη αφήγηση μητέρας και κόρης που τις χωρίζει η απόσταση αλλά τις ενώνει ένας άρρηκτος δεσμός.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Όταν το ιδιωτικό αεροπλάνο του αρραβωνιαστικού της συντρίβεται στα Βραχώδη Όρη του Κολοράντο, η Άλισον Κάρπεντερ ως εκ θαύματος βγαίνει ζωντανή. Όμως η μάχη για τη ζωή της μόλις ξεκίνησε. 

Η Άλισον κρύβει ένα τρομερό μυστικό, μια επικίνδυνη αλήθεια που κάποιοι θα σκότωναν για να κρατήσουν κρυφή. Αν μάθουν ότι είναι ζωντανή, θα ψάξουν να τη βρουν. Η Άλισον είναι μόνη, τραυματισμένη, φοβισμένη και πρέπει να καταφέρει να φτάσει σπίτι.
Στην άλλη πλευρά της χώρας, η Μάγκι Κάρπεντερ μαθαίνει ότι η κόρη της θεωρείται νεκρή. Όμως το πτώμα της ‘Αλισον δεν έχει βρεθεί και η Μάγκι τολμά να ελπίζει. Έχει κι εκείνη το δικό της ένοχο μυστικό: έχει δύο χρόνια να μιλήσει με την κόρη της, που έφυγε από το σπίτι μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, και δεν ξέρει τίποτα για τη νέα ζωή της Άλισον –ούτε καν ότι ήταν αρραβωνιασμένη με έναν πάμπλουτο άντρα.
Ενώ η Άλισον προσπαθεί να επιβιώσει στο αφιλόξενο βουνό, η Μάγκι μαθαίνει ότι η κόρη της ζούσε σ’ έναν κόσμο όπου βασίλευε το χρήμα και η πολυτέλεια, τελείως ξένο για την ίδια.
Από τι προσπαθούσε να ξεφύγει η Άλισον; Θα προλάβει η Μάγκι να ανακαλύψει την αλήθεια πριν να είναι πολύ αργά;
Το Ελεύθερη Πτώση είναι ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ που εξερευνά τον άρρηκτο δεσμό και την περίπλοκη σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης.   

Πληροφορίες για το βιβλίο

Ελεύθερη Πτώση (Freefall) της Jessica Barry
Μετάφραση: Μαρία Παπανδρέου
 
Τιμή: €16,60 ● Σελίδες: 432 ● ΙSBN:  978-960-620-792-1