“Γλυκοζαχαρούληδες”: Επόμενη στάση, Κηφισιά!

Ξεκίνησαν με την παρουσίαση του βιβλίου στο Χαλάνδρι, συνέχισαν με τη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή στο River West, παρουσία πολλών συντελεστών του βιβλίου και του θεατρικού μιούζικαλ, και τώρα ήρθε η σειρά της Κηφισιάς!

Το Σάββατο 15 Μαρτίου  2014, στις 12:00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά (Κηφισίας 310, Νέα Ερυθραία),  η συγγραφέας και ηθοποιός Τζένη  Παπαδημάτου, οι ηθοποιοί Ελένη Καρβέλη και Κατερίνα Χολή από την θεατρική ομάδα «teatro-theama»  θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Γλυκοζαχαρούληδες – το πνεύμα των γενεθλίων».

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στο πιο «γλυκό» θεατρικό παιχνίδι που έγινε ποτέ και να τραγουδήσουν μαζί με τις ηθοποιούς τα τραγούδια της θεατρικής παράστασης, σε μουσική του Διονύση Σχοινά.

Επίσης, οι εκδόσεις BELL θα χαρίσουν μετά από κλήρωση, που θα γίνει στην εκδήλωση,  την τούρτα και το πάρτι των γενεθλίων για ένα τυχερό παιδί:  Το παιδί που θα κερδίσει θα λάβει την ημέρα των γενεθλίων του την τούρτα του, που θα την παραδώσει στο σπίτι του ένας ήρωας του βιβλίου «Γλυκοζαχαρούληδες», και στη συνέχεια θα παίξει μαζί με τον εορτάζοντα και τους φίλους του αποσπάσματα από το βιβλίο. Ο ήρωας του βιβλίου θα είναι ένας ειδικός διασκεδαστής (animateur) για παιδιά.