Αθωότητα: Μυστήριο, τρόμος & συγκίνηση, στο νέο πολυαναμενόμενο βιβλίο του Dean Koontz

Θα σας αιφνιδιάσει, θα σας τρομάξει και θα σας κάνει να στοχαστείτε. Πρόκειται για το νέο μυθιστόρημα του Dean Koontz, Αθωότητα (Innocence), «μια αλληγορία μη-βίας, αποδοχής και αγάπης σε πείσμα κάθε αντιξοότητας» (Kirkus Reviews), όπου «μυστήριο και τρόμος, υπερφυσικό και έρωτας –όλα συνδυάζονται» σε «μια προκλητική και συγκινητική εμπειρία» (New York Journal of Books).

«Ίσως το βιβλίο που γεννήθηκε για να γράψει ο Ντιν Κουντζ», όπως έγραψε η Thriller Books Journal, «ένα ευφάνταστο μυστικιστικό θρίλερ» (Publishers Weekly), που θα σας συνεπάρει.

Μπείτε κι εσείς στον κόσμο του κορυφαίου Ντιν Κουντζ, του οποίου τα έργα  εκδίδονται σε τριάντα οχτώ γλώσσες και οι συνολικές πωλήσεις τους διεθνώς ξεπερνούν τα τετρακόσια πενήντα εκατομμύρια αντίτυπα!

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Σε ένα σκοτεινό κόσμο, φωτίζουν ο ένας το δρόμο του άλλου…

Εκείνος ζει ολομόναχος στα έγκατα της πόλης, εξόριστος από την κοινωνία των ανθρώπων. Αν ποτέ τον αντικρίσουν, θα τον εξοντώσουν.

Εκείνη ζει απομονωμένη, κυνηγημένη από αδίστακτους εχθρούς. Αν καταφέρουν να τη βρουν, θα τη σκοτώσουν.

Όμως ο δεσμός ανάμεσά τους είναι πιο δυνατός από τις τραγωδίες που έχουν σημαδέψει τις ζωές τους. Κάτι πέρα από την τύχη –κάτι που δεν μπορεί παρά να είναι πεπρωμένο– τους έκανε να σμίξουν, σ’ έναν κόσμο που πλησιάζει γοργά στην ώρα της κρίσης…

Ο Ντιν Κουντζ συνδυάζει μυστήριο, αγωνία και μια διεισδυτική ματιά στα μύχια της ανθρώπινης ψυχής, σε μια αριστουργηματική ιστορία, από τις πιο δυνατές και συγκινητικές που έγραψε ποτέ.

Τη μετάφραση έχει κάνει o Γιώργος Μπαρουξής.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Δείτε το trailer του βιβλίου