Μια Τέλεια Κληρονομιά: Το νέο ακαταμάχητο μυθιστόρημα της Penny Vincenzi

Το απόλυτο καλοκαιρινό ανάγνωσμα είναι εδώ! Τρία χρόνια μετά το τελευταίο της μυθιστόρημα –το τολμηρό και συγκινητικό Η Απόφαση– η μεγάλη κυρία των συγγραφικών επιτυχιών Πένι Βιντσέντζι επιστρέφει με ένα βιβλίο που χαρακτηρίστηκε «αστραφτερή απόλαυση» (Sunday Mirror) και όχι άδικα.


Το Μια Τέλεια Κληρονομιά σας ταξιδεύει στον απατηλά λαμπερό κόσμο της ομορφιάς μέσα από μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, πάθους, απώλειας και ασυγκράτητης φιλοδοξίας που θα σας συναρπάσει.

Αν δεν έχετε διαβάσει κάποιο από τα προηγούμενα μπεστ σέλερ της Βιντσέντζι, με το Μια Τέλεια Κληρονομιά θα ανακαλύψετε κι εσείς το λόγο που «λίγα πράγματα στη ζωή είναι καλύτερα από το να ξέρεις πως στο κομοδίνο σου σε περιμένει το νέο βιβλίο της Penny Vincenzi…» Γιατί «πραγματικά αξιοθαύμαστη, η Vincenzi δεν απογοητεύει ποτέ τους αναγνώστες της» (The Daily Express).

Λίγα λόγια για την υπόθεση

«Το Ωραιότερο Κόσμημα στο Στέμμα του Λονδίνου». Έτσι χαρακτηρίζουν τα περιοδικά τον οίκο καλλυντικών Φάρελ, μια μικρή εταιρεία που ανταγωνίζεται τους κολοσσούς του είδους με τη φινέτσα και την ποιότητά του.

Ψυχή και σύμβολο του Οίκου είναι η γηραιά κυρία Αθίνα Φάρελ, που ακόμη εξυπηρετεί η ίδια τις πελάτισσές της. Και δεξί της χέρι, η Φλόρενς Χάμιλτον. Η Φλόρενς είναι μια καταπληκτική σύμβουλος αγορών –αλλά και εχέμυθη εξομολογήτρια της εκλεκτής τους πελατείας. Γιατί οι γυναίκες δεν έρχονται στο πανέμορφο κατάστημα της Στοάς Μπέρκλι μόνο για να μάθουν τα μυστικά της ομορφιάς αλλά και για να μοιραστούν τα δικά τους…

Ωστόσο, όπως όλα, έτσι και ο κόσμος των καλλυντικών αλλάζει. Ο άλλοτε λαμπρός Οίκος Φάρελ βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με την παρακμή, καθώς η πελατεία του δελεάζεται από πιο μοντέρνα προϊόντα.

Και τότε κάνει την εμφάνισή της η Μπιάνκα Μπέιλι. Ένας θηλυκός Μίδας, ειδική στην αναζωογόνηση προβληματικών επιχειρήσεων, η Μπιάνκα έχει μάθει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει. Και τώρα, θέλει τον Οίκο Φάρελ. Η Αθίνα και η Μπιάνκα διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Η μονομαχία τους θα είναι μια συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Και από την έκβασή της θα κριθεί η ύπαρξη του Οίκου –αλλά και οι ζωές όλων των ανθρώπων που σχετίζονται μαζί του.

Μια ιστορία φιλοδοξίας, εγωισμού, πάθους και θαυμάτων στον απατηλά αστραφτερό κόσμο της ομορφιάς…

Τη μετάφραση έχει κάνει η Κλαίρη Λαϊνά.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Σελίδες: 704    
Τιμή: € 8,40         
ΙSBN: 978 960 507 086 1