Η Πόλη: Κρύβει θαύματα – και θανάσιμους κινδύνους…

Μαγικό, νοσταλγικό, αγωνιώδες, απίστευτα συγκινητικό… Αυτό είναι το νέο βιβλίο του #1 συγγραφέα των New York Times, Ντιν Κουντζ, ο οποίος αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο απόγειο της αφηγητικής του δεινότητας και πως, πράγματι, είναι ένας «σπουδαίος τεχνίτης της πλοκής και των λέξεων» (USA Today).

Η Πόλη είναι ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα που κινείται μπρος-πίσω στο χρόνο, καθώς ξεδιπλώνει τη μαγική –κάποιες φορές σκοτεινή, αλλά πάντοτε πλημμυρισμένη από θετικά μηνύματα– ιστορία του δεκάχρονου Τζόνα. «Το μήνυμα της ελπίδας και η απεικόνιση του πώς οι επιλογές που κάνουμε μπορούν ν’ αλλάξουν τη ζωή μας είναι πολύ πειστικά και σε ακολουθούν και μετά το τέλος του βιβλίου» (Bookreporter).
     
Και αν μέχρι τώρα ο Κουντζ είχε αποδείξει επανειλημμένα ότι γνωρίζει πολύ καλά τις βαθύτερες αδυναμίες και τους φόβους των αναγνωστών, διαβάζοντας την Πόλη θα ανακαλύψετε ότι ο σπουδαίος αυτός συγγραφέας ξέρει να αγγίζει και τις πιο ευαίσθητες χορδές σας…      

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Αυτή είναι η ιστορία ενός αγοριού και μιας πόλης…

Στα δέκα του χρόνια, ο Τζόνα Κερκ γνωρίζει μια μυστηριώδη γυναίκα η οποία θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή του. Είναι η Πέρλα, όπως την ονομάζει ο ίδιος, και είναι η… ψυχή της πόλης.

Με τη βοήθειά της ο μικρός Τζόνα θα πραγματοποιήσει το όνειρό του να μάθει πιάνο και θα ανακαλύψει έτσι το εκπληκτικό ταλέντο του. Η ζωή του τώρα είναι γεμάτη από την οικογένεια, τους φίλους του και τη μουσική. Θα κινδυνεύσει, όμως, να τα χάσει όλα αυτά, όταν ένα τρομακτικό μυστικό θα τον βάλει σε τροχιά σύγκρουσης με μια ομάδα επικίνδυνων και αδίστακτων ανθρώπων.

Ο Τζόνα σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως, στην πόλη του, η μαγεία περιπλέκεται με τη μοχθηρία κι ότι, κάποιες φορές, αυτό που θριαμβεύει είναι η σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων. Αλλά η ελπίδα μπορεί να κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη.

Αρκεί να επιζήσει για να τη βρει…

Τη μετάφραση έχει κάνει η Γωγώ Αρβανίτη.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Σελίδες: 416
Τιμή: € 7,50
ΙSBN: 978 960 507 090 8

 

0 thoughts on “Η Πόλη: Κρύβει θαύματα – και θανάσιμους κινδύνους…

  1. Progressive Art says:

    Ευχαριστώ για την απάντηση. 🙂
    Ελπίζω να σας γνωστοποιήσουν και άλλοι το ενδιαφέρον τους. 🙂