Η Συνάντηση: Ο Χάρι Μπος περνάει στην αντίπαλη πλευρά και συνεργάζεται με τον Μίκι Χόλερ, τον Δικηγόρο με τη Λίνκολν!

Ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες της αστυνομικής λογοτεχνίας, ο Χάρι Μπος, συνεργάζεται με έναν θρύλο της δικαστικής μυθιστοριογραφίας, τον Μίκι Χόλερ, και το αποτέλεσμα είναι απλώς… εκρηκτικό.


Το νέο συναρπαστικό μυθιστόρημα του Μάικλ Κόνελι, Η Συνάντηση, είναι  «ένα πανέξυπνο διαμάντι» (New York Journal of Books), ένα «σφιχτοδεμένο και αποτελεσματικό» (Wall Street Journal) μυθιστόρημα «με πρωταγωνιστές δύο από τους εξυπνότερους χαρακτήρες της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας» (Daily Mail).

Εκεί που «η γρήγορη αστυνομική δράση συνυφαίνεται επιδέξια με το αριστουργηματικό δικαστικό δράμα» (The Independent) πραγματοποιείται η πιο συγκλονιστική… Συνάντηση που έγινε ποτέ! 
 
Λίγα λόγια για την υπόθεση
Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ο ντετέκτιβ Χάρι Μπος αποστρατεύτηκε από την Αστυνομία του Λος Άντζελες, πριν προλάβουν να τον απολύσουν, και τώρα ο συνήγορος υπεράσπισης Μίκι Χόλερ χρειάζεται τη βοήθειά του. Μια γυναίκα δολοφονήθηκε βίαια και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν τον πελάτη του Χόλερ, ένα πρώην μέλος συμμορίας που τα παράτησε και έγινε οικογενειάρχης. Αν και η κατηγορία ανθρωποκτονίας που τον βαραίνει φαίνεται αδιάσειστη, ο Μίκι είναι σίγουρος ότι τον παγίδευσαν.

Παρότι έρχεται σε αντίθεση με όλα του τα πιστεύω, ο Μπος αναλαμβάνει την υπόθεση. Ο φάκελος κατηγορίας έχει πολλά κενά και ουσιαστικά θα πρέπει να απαντήσει εκείνος το ερώτημα: Αν δεν είναι ο πελάτης του Χόλερ ο δολοφόνος, τότε ποιος είναι; Με τη βοήθεια της Λούσι Σότο, πρώην συνεργάτιδάς του στην Αστυνομία του Λος Άντζελες, ο Μπος αρχίζει να σκαλίζει την υπόθεση. Σύντομα οι έρευνές του στρέφονται εντός της αστυνομίας και συνειδητοποιεί ότι ο δολοφόνος που ψάχνει τον παρακολουθεί.

Τη μετάφραση έχει κάνει o Xρήστος Μπαρουξής.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο  Άγγελος Αναστασιάδης.Σελίδες: 416   Τιμή:  € 7,70   ΙSBN:  978-960-507-105-9