Φωτογραφικό Project #MY_GREECE

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Instagram, εκδοτικός οίκος (ποιος άλλος; Οι Εκδόσεις BELL!) ενώνει τις δυνάμεις του με την πιο δραστήρια κοινότητα Instagramers, την ομάδα Greek Instagram Events (@gr_events), με στόχο τη δημιουργία ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας και την παράλληλη έκδοση βιβλίου με τις φωτογραφίες.


Το πολυτελές λεύκωμα που θα δημιουργηθεί θα διατίθεται στους χώρους που θα φιλοξενήσουν την έκθεση ανά την Ελλάδα, σε βιβλιοπωλεία, τουριστικές περιοχές, αλλά και μέσω internet.

Στόχος, οι φωτογραφίες των Instagramers να προβάλλουν τις ομορφιές της Ελλάδας σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ενώ μέρος του ποσού από την πώληση του λευκώματος να διατεθεί για έναν κοινωνικό σκοπό που θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΕΚΘΕΣΗ #MY_GREECE / Θέμα

Στόχος ν’ αναδειχθούν οι ομορφιές της χώρας μας με επίκεντρο τους ανθρώπους που την χαρακτηρίζουν. Σοκάκια, ηλιοβασιλέματα, τοπία, αξιοθέατα, εποχές, παράδοση, παλιά επαγγέλματα, ήθη & έθιμα, συναισθήματα, στιγμές καθημερινότητας, χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής…με φυσική ή νοητή ανθρώπινη παρουσία.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους!

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

1)    Υποβολή συμμετοχών μέχρι 31/3 στο: egrevents@gmail.com

2)    Από 4 έως 6 photos, διαφορετικές τοποθεσίες κατά προτίμηση, ελεύθερο θέμα (τοπία, αξιοθέατα, στιγμές…) με φυσική ή νοητή ανθρώπινη παρουσία. 
3)    Μέγεθος κάθε photo, πάνω από 1MB. 
4)    Αναλογία 1:1, τετράγωνο, χωρίς logos. 
5)    Θέμα email: #MY_GREECE. Αναφέρετε στο email ονοματεπώνυμο, insta nickname, τοποθεσία & δυο λόγια (μέχρι 150 χαρακτήρες) για κάθε φωτογραφία. 
6)    Επιβεβαιώστε ότι επιθυμείτε να συμμετέχετε και στο λεύκωμα. Χωρίς την επιβεβαίωση θα συμμετέχετε μόνο στην έκθεση. 
7)    Οι φωτογραφίες δεν είναι απαραίτητο να έχουν αναρτηθεί αλλά απαραίτητο να είναι δικές σας!
 
Στόχος μας είναι να ταξιδέψει η έκθεση σε διάφορους προορισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το @gr_events και τις Εκδόσεις BELL (@bell_books) στο Instagram.