Τα Βατράχια: Νέα εποχή BELL με την πρώτη υπόθεση του αστυνόμου Καπετάνου σε… Σκοτεινά Νερά

Αυτόν τον Ιανουάριο τα BELL Best Seller –μια από τις μακροβιότερες σειρές βιβλίων στην Ελλάδα– περνούν σε μια καινούργια εποχή, με στόχο να προσφέρουν στον αναγνώστη ένα διαφορετικού τύπου βιβλίο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: Νέο, ειδικά μελετημένο για την ευκολία του αναγνώστη, σχήμα, άριστη ποιότητα κατασκευής, ευανάγνωστη γραμματοσειρά και χαμηλή τιμή.


Την αυλαία στη νέα αυτή εποχή των BELL Best Seller ανοίγει ο ταλαντούχος Δημήτρης Σίμος με Τα Βατράχια: το βραβευμένο αστυνομικό μυθιστόρημά του με ήρωα τον αστυνόμο Καπετάνο, το οποίο είναι και το πρώτο βιβλίο της σειράς Σκοτεινά Νερά –το δεύτερο θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Το νέο αυτό ξεκίνημα στηρίζουν και τρεις από τους σημαντικότερους συγγραφείς του ελληνικού αστυνομικού μυθιστορήματος, συμμετέχοντας με τρία διηγήματα που εκδίδονται για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, στο τέλος του βιβλίου του Δημήτρη Σίμου περιλαμβάνονται τα εξής διηγήματα: «Η Δεξαμενή» του Βαγγέλη Γιαννίση, «Καντίνα “Ο Σάββας”» του Δημήτρη Μαμαλούκα και «Μικρά Εγκλήματα της Οδού Δράκου» της Χίλντας Παπαδημητρίου.   

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Χαλκίδα 2010
To ποτάμι φουσκώνει. Τα βατράχια ετοιμάζονται για το τραγούδι τους. Μια δεκατετράχρονη μαθήτρια ανασύρεται νεκρή από τα παγωμένα νερά του Ευβοϊκού. Η υπόθεση επαναφέρει τον αστυνόμο Χρήστο Καπετάνο στη δράση, κάνοντας τη σύλληψη του δολοφόνου να φαντάζει ως η μόνη ευκαιρία για τη λύτρωση. Χρόνια θαμμένα μυστικά και απόκρυφες ιστορίες μιας μικρής κοινωνίας παραμένουν στο σκοτάδι μέχρι την ώρα της αποκάλυψης.

Αλιβέρι 1984
Δημήτρης και Αμαρυλλίς. Δυο αδέρφια χωρίς δεσμό αίματος να τους συνδέει. Ένας κήπος γεμάτος λάσπη. Η μετάβαση μιας οικογένειας από την ευημερία στη φτώχια. Πώς ένα ένοχο μυστικό θα χωρίσει αλλά και θα ενώσει τις ψυχές τους;

Δύο σκοτεινές ιστορίες, ένα αναπάντεχο τέλος.
Το βραβευμένο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου Τα Βατράχια είναι το πρώτο βιβλίο της  σειράς Σκοτεινά Νερά με ήρωα τον αστυνόμο Καπετάνο. 

Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 336 ● ΙSBN:  978-960-507-113-4

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία

Η παρουσιάση του βιβλίου στις 24 Ιανουαρίου 2018 

 
Οι Εκδόσεις BELL σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Σίμου «Τα Βατράχια», που θα πραγματοποιηθεί στο Wine Bar MONK (Καρόρη 4, Αθήνα) την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 στις 18:30

Για το βιβλίο, που εγκαινιάζει την πλήρως ανανεωμένη σειρά BELL Best Seller, θα μιλήσουν οι συγγραφείς Βαγγέλης Γιαννίσης, Δημήτρης Μαμαλούκας και Χίλντα Παπαδημητρίου, καθώς και ο διευθυντής του εκδοτικού τμήματος Χάρης Νικολακάκης.