Πέρα από τις Σκιές: Μυστικά, ψέματα κι ένας έρωτας καταδικασμένος από το παρελθόν

Το Καθώς Έπεφτε η Νύχτα ήταν το πρώτο βιβλίο της Έλενας Αντωνίου που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Silk τον προηγούμενο Οκτώβριο. Η συναρπαστική ιστορία της Βαλέριας και του Αλεξέι έγινε bestseller και παρέσυρε το αναγνωστικό κοινό σ’ ένα αξέχαστο ταξίδι μέχρι την ονειρική Αγία Πετρούπολη.


Τώρα, η Έλενα επιστρέφει με μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης και ασυγκράτητου πάθους που θα σας μεταφέρει από τη Ρώμη μέχρι το θεσσαλικό κάμπο. Στο Πέρα από τις Σκιές η Ελβίρα, μια νεαρή Ελληνίδα φωτογράφος μόδας, και ο Ραφαέλο, μοναδικός εγγονός και κληρονόμος ενός Ιταλού μεγιστάνα, θα βρεθούν αντιμέτωποι. Η σύγκρουση θα είναι σφοδρή. Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή. Το παρελθόν αποκαλύπτεται, οι δολοπλοκίες υφαίνουν τον ιστό τους και οι δύο αντίπαλοι βυθίζονται στη δίνη του μίσους και του έρωτα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Μυστικά, ψέματα κι ένας έρωτας καταδικασμένος από το παρελθόν

Η ιδιότυπη τελευταία επιθυμία ενός Ιταλού μεγιστάνα των γεωργικών επιχειρήσεων εξαναγκάζει την Ελβίρα Ανδριανού να επιστρέψει στη γη και το χωριό της γιαγιάς της στη Θεσσαλία για τρεις μήνες, προκειμένου να έρθει σε επαφή με τις ρίζες της και την οικογένεια που δεν γνώρισε ποτέ.

Η νεαρή ζωγράφος και φωτογράφος μόδας, γνωστή στη Ρώμη για τα ερωτικά σκάνδαλα και την ξέφρενη ζωή της, υποτάσσεται στο θέλημα του εκλιπόντα προστάτη της και ξεκινά ένα ταξίδι στο παρελθόν της, γεμάτο προκλήσεις και αποκαλύψεις.
Αλλά γι’ αυτό που δεν είναι προετοιμασμένη είναι η σύγκρουση με το δόγη Ραφαέλο Άντζελο Μπαλντίνι, τον μοναδικό εγγονό και κληρονόμο του μεγιστάνα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εκδιώξει την τυχοδιώκτρια από τη γη και την περιουσία του. Ο Ραφαέλο θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά της και να νικήσει την απαγορευμένη, από την τιμή και το αίμα, έλξη που αισθάνεται για τη γοητευτική εισβολέα.
Κι εκεί που η Ελβίρα έδειχνε ασυγκίνητη σε κάθε ανδρική καρδιά, νιώθει τον κόσμο της να συνθλίβεται από τη σαγήνη του εγωπαθή Ιταλού. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν εμφανίζεται η πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του, που θέλει να επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο ότι ο γοητευτικός δόγης είναι δικός της…

Παρουσίαση του Βιβλίου

Οι Εκδόσεις Silk σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Έλενας Αντωνίου “Πέρα από τις Σκιές”, την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, ώρα 18:00 στο βιβλιοπωλείο BELL books, Εμμ. Μπενάκη 22, Αθήνα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι δημοσιογράφοι Λίνα Παπαδάκη και Μαρκέλλα Σαράιχα.

Σας περιμένουμε!