Ο Εκτελεστής: Σκέψου τον χειρότερο φόβο σου… Και τώρα ετοιμάσου να συναντήσεις τον χειρότερο εφιάλτη σου.

 

Ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού ήταν το bestseller του περσινού καλοκαιριού και η πρώτη γνωριμία σας με τον συναρπαστικό, καθηλωτικό, σκληρό κόσμο του Chris Carter! Όμως, ήταν μόνο η αρχή… Γιατί κάθε νέα υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ θα είναι η νέα εμμονή σας. Και αυτό μπορούμε να το πούμε με απόλυτη βεβαιότητα.


Τώρα ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε τους χειρότερους φόβους σας. Γιατί ο νέος σίριαλ κίλερ, με τον οποίο έρχεται αντιμέτωπος ο Χάντερ στο δεύτερο βιβλίο της #1 bestselling σειράς, Ο Εκτελεστής, έχει τη συνήθεια να σκοτώνει τα θύματά του με τον τρόπο που φοβούνται περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο στη… σύντομη ζωή τους.

Καταιγιστική δράση, αγωνία και ανατροπές σε ένα απολαυστικό μυθιστόρημα, δοσμένο μέσα από τη ματιά ενός πρώην ψυχολόγου ειδικευμένου στην εγκληματική συμπεριφορά, όπως είναι ο ίδιος ο συγγραφέας: Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας του Chris Carter και το βεβαιώνουν εκατομμύρια αναγνώστες σε περισσότερες από 20 χώρες.

Εσείς, είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον χειρότερο εφιάλτη σας;

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Σε μια εκκλησία του Λος Άντζελες, στα σκαλιά της Αγίας Τράπεζας, βρίσκεται το ματωμένο, αποκεφαλισμένο πτώμα ενός ιερέα. Έχει τοποθετηθεί επιμελώς, με τα πόδια απλωμένα και τα χέρια σταυρωμένα πάνω στο στήθος, ενώ το κεφάλι του έχει αντικατασταθεί με αυτό ενός σκύλου. Αργότερα, ο ιατροδικαστής θα ανακαλύψει πως πάνω στο στήθος του θύματος έχει γραφτεί με αίμα ο αριθμός 3.

Αρχικά, ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ πιστεύει ότι πρόκειται για μια τελετουργική δολοφονία. Αλλά, καθώς περισσότερα πτώματα ανακαλύπτονται, αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις απόψεις του. Όλα τα θύματα πέθαναν με τον τρόπο που φοβούνταν περισσότερο από κάθε τι. Ο χειρότερος εφιάλτης τους έχει γίνει πραγματικότητα. Πώς, όμως, το ήξερε ο δολοφόνος; Και τι συνδέει τα –φαινομενικά– τυχαία θύματα;

Ο Χάντερ βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν άπιαστο, σαδιστικό δολοφόνο, κάποιον που έχει την ικανότητα να διαβάζει το μυαλό των θυμάτων του. Κάποιον που μπορεί να διαισθανθεί τι φοβίζει μέχρι θανάτου τα θύματά του. Κάποιον που δε θα σταματήσει μέχρι να επιτύχει τον διεστραμμένο σκοπό του.

Μετά το #1 bestseller Ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού, ο Κρις Κάρτερ επιστρέφει με τον Εκτελεστή –τη δεύτερη καθηλωτική υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ (The Executioner) του Chris Carter
Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης

Τιμή: €9,90 ● Σελίδες: 448 ● ΙSBN:  978-960-507-123-3