Άγρια Απόλαυση: Το 3ο βιβλίο της Νο1 σειράς «Οι Άρχοντες του Κάτω Κόσμου» σε νέα έκδοση!

 

Μετά την Άγρια Νύχτα και το Άγριο Φιλί, σειρά έχει η Άγρια Απόλαυση… Η συγγραφέας των #1 bestseller των New York Times και της USA Today, Τζίνα Σογουόλτερ, σας προκαλεί να συνεχίσετε το ταξίδι στον σκοτεινό «Κάτω Κόσμο» και να γνωρίσετε τον επικίνδυνα σαγηνευτικό Ρέγιες.


Κι ο Ρέγιες, κάποτε ήταν αθάνατος πολεμιστής των θεών, αλλά τώρα πια έχει μεταμορφωθεί σε έναν Άρχοντα του Κάτω Κόσμου, κυριαρχημένο από κάποιο από τα πολλά πνεύματα που άλλοτε βρίσκονταν κλειδωμένα στο Δαιμονικό. Από ευνοούμενος, βρέθηκε ατιμασμένος. Και από αγαπημένος κατέληξε μισητός…

Διαβάστε την ιστορία του στο τρίτο βιβλίο της σειράς που κυκλοφορεί στα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία στις 5 Απριλίου και υπομονή μέχρι το τέταρτο βιβλίο που έρχεται στις 3 Μαΐου!

 Λίγα λόγια για την υπόθεση

– ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ –
Δώδεκα αθάνατοι πολεμιστές, μια αρχαία κατάρα, ένας σκοτεινός αισθησιακός κόσμος…

 
Βιβλίο 3  
ΜΠΟΡΕΙ Ν’ ΑΝΤΕΞΕΙ ΟΠΟΙΟNΔΗΠΟΤΕ ΠΟΝΟ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΕΙ…

Ο Ρέγιες κουβαλάει στους ώμους του μια φρικτή καταδίκη. Κυριευμένος από το δαίμονα του πόνου, δεν έχει το δικαίωμα να νιώθει απόλαυση. Όμως, ποθεί μια θνητή γυναίκα, την Ντανίκα Φορντ… Τη θέλει πιο πολύ κι από τη ζωή του, και για να την αποκτήσει είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα –ακόμη και να τα βάλει με τους θεούς.

Η Ντανίκα είναι κυνηγημένη. Εδώ και μήνες κρύβεται από τους Άρχοντες του Κάτω Κόσμου, τους αθάνατους πολεμιστές που δε θα ησυχάσουν αν δεν καταστρέψουν εκείνη και την οικογένειά της. Τα όνειρά της, όμως, στοιχειώνει ο Ρέγιες, ο πολεμιστής που το καυτό του άγγιγμα δεν μπορεί να ξεχάσει. Αλλά το σμίξιμό τους μπορεί να σημάνει το θάνατο για όλους όσους αγαπούν και οι δύο…

Συγγραφέας πολλών best seller των New York Times, η Τζίνα Σογουόλτερ υπογράφει την εκπληκτική σειρά Οι Άρχοντες του Κάτω Κόσμου, που ενθουσίασε το αναγνωστικό κοινό στην Ευρώπη και την Αμερική.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Άγρια Απόλαυση (The Darkest Pleasure) της Gena Showalter

Μετάφραση: Σαμάνθα Κωνσταντέα
Σελίδες: 384 ● Τιμή: € 9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 774 7