Στην Τελευταία Στροφή: Στον αγώνα αυτό μόνο ο έρωτας θα είναι νικητής…

Η Έλενα Αντωνίου, η αγαπημένη συγγραφέας των bestseller Καθώς έπεφτε η Νύχτα, Πέρα από τις Σκιές και Έρωτας στις Φλόγες του Πολέμου, κατάφερε μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να καθιερωθεί ως η #1 συγγραφέας ρομαντικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα. Με τα βιβλία της να αγγίζουν τις καρδιές και τις ψυχές χιλιάδων αναγνωστριών, κάθε ιστορία της αποτελεί και ένα αξέχαστο, συναρπαστικό, καθηλωτικό ταξίδι. 


Έτσι, μετά τη Ρωσία, την Ιταλία και την Αυστρία, η Έλενα μας καλεί να γνωρίσουμε έναν οδηγό της φόρμουλα 1 στη Μαρμπέγια της Ισπανίας. Στην ξέφρενη πορεία του έρωτα ο Χουάν και η Αυγή θα χάσουν τον έλεγχο και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή. Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσουν πως όταν βρίσκεται κανείς στον ίλιγγο του έρωτα και του πάθους, όλα επιτρέπονται και όλα μπορεί να συμβούν… στην τελευταία στροφή

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 Χουάν Γκαμπριέλ Μορένο έχει μάθει να ζει στον ίλιγγο της ταχύτητας και του πάθους. Αυτό που δεν έχει συνηθίσει είναι η απόρριψη. Όταν η μηχανολόγος Αυγή Κάρμεν Πέρεθ μπαίνει στη ζωή του, δέχεται για πρώτη φορά καίριο πλήγμα στον ανδρικό του εγωισμό.

Η όμορφη μηχανολόγος αρνείται να υποταχθεί στη γοητεία του Ισπανού πιλότου αυτοκινήτων ταχύτητας κι αυτός θέτει νέο στόχο, την κατάκτηση της καρδιάς της. Ενώ για εκείνον είναι ένα προσωπικό στοίχημα, για εκείνη το να ερωτευθεί ένα γόη οδηγό μονοθέσιων είναι εφιάλτης. Κι ενώ παλεύει να καταπολεμήσει την έλξη της προς τον ακαταμάχητο Χουάν, η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια γι’ αυτούς. Τη στιγμή που παρασύρονται στη δίνη τους πάθους τους, γίνονται έρμαια αόρατων εχθρών που στήνουν γύρω τους αριστοτεχνικά το σχέδιο της εκδίκησης.

Μυστικά από το παρελθόν, πάθη, φόβοι και φιλοδοξίες μετατρέπουν το όνειρο σε εφιάλτη. Οι δύο εραστές χάνουν όσα αγάπησαν και ονειρεύτηκαν και γίνονται αντίπαλοι σ’ έναν αγώνα που το γενικό πρόσταγμα το έχει ο έρωτας. Η λύση θα δοθεί στην τελευταία στροφή…

Παρουσίαση του βιβλίου

Πληροφορίες για το βιβλίο

Στην Τελευταία Στροφή της Έλενας Αντωνίου

Σελίδες: 400 ● Τιμή: € 9,90 ● ΙSBN:  978 960 620 782 2