Ο Νυχτερινός Διώκτης: Σε αγαπάει μέχρι θανάτου…

Κάθε νέο βιβλίο κι ένας ακόμη πιο διεστραμμένος δολοφόνος, κάθε νέα περιπέτεια του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, μια συναρπαστική βουτιά στα πιο άγρια νερά της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας, κάθε νέο μυθιστόρημα του υπέροχου Chris Carter γίνεται η νέα εμμονή σου… μέχρι την επόμενη!

  
Αν και στο εξωτερικό είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς συγγραφείς αστυνομικών θρίλερ, η Ελλάδα τον γνώρισε μόλις τον προηγούμενο Ιούλιο, όταν Ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού έγινε το στιγμιαίο bestseller του καλοκαιριού. Ακολούθησε Ο Εκτελεστής, το απολαυστικό δεύτερο βιβλίο της #1 bestselling σειράς (κυκλοφόρησε πριν από τέσσερις μήνες), και τώρα, σε καλούμε να γνωρίσεις τον τρίτο σίριαλ κίλερ που γέννησε το μυαλό του Κάρτερ, τον Νυχτερινό Διώκτη.

Ο Νυχτερινός Διώκτης είναι ένας δολοφόνος με εμμονές. Η εμμονή του είσαι εσύ. Σε παρακολουθεί όπου κι αν πας. Ζει στις σκιές και σε περιμένει. Γιατί σε αγαπάει… μέχρι θανάτου.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Το πτώμα μιας γυναίκας αγνώστων στοιχείων ανακαλύπτεται στον πάγκο ενός εγκαταλειμμένου χασάπικου. Η αιτία του θανάτου είναι άγνωστη. Στο σώμα της δε φέρει κανένα σημάδι, πέρα από τα ράμματα που κρατούν τα χείλη της κλειστά.

Μονάχα όταν διενεργηθεί η νεκροτομή ο ιατροδικαστής θα αποκαλύψει το μέγεθος της φρίκης που κρύβεται μέσα στο πτώμα. Και η αποκάλυψη θα είναι τόσο τρομακτική, που ο ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ, του Ειδικού Τομέα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, θα αναγκαστεί να αφήσει μια άλλη υπόθεση ώστε να επικεντρωθεί σε αυτήν.

Όταν, όμως, η έρευνά του θα τον φέρει στο δρόμο της Γουίτνι Μάιερς, μιας πανέξυπνης ιδιωτικής ερευνήτριας η οποία ασχολείται με μια υπόθεση εξαφάνισης, ο Χάντερ θα υποψιαστεί πως ο δράστης πιθανότατα κρατάει κι άλλες γυναίκες αιχμάλωτες. Ο Ρόμπερτ σύντομα θα βρεθεί στο κατόπι ενός εμμονικού δολοφόνου, στο μυαλό του οποίου η αγάπη μετατρέπεται σε μίσος.

Το bestseller των Sunday Times Ο Νυχτερινός Διώκτης είναι η τρίτη συναρπαστική υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Ο Νυχτερινός Διώκτης (The Night Stalker) του Chris Carter

Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης

Τιμή: 9,90€ ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN:  978-960-507-128-8