Νεκρή Πόλη: Όλες οι πόλεις έχουν ψυχή. Μερικών όμως είναι μαύρη –και φονική!

Αυτό το καλοκαίρι υποδεχόμαστε στα BELL Best Seller μια νέα σειρά περιπετειωδών θρίλερ που υπόσχεται να σας φτάσει… στα άκρα! Ιστορίες για ανθρώπους και καταστάσεις που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο. Άνθρωποι που δεν έχουν να χάσουν τίποτα –και προτιμούν να χάσουν τα πάντα.


Το πρώτο βιβλίο της σειράς ΣΤΑ ΑΚΡΑ είναι η Νεκρή Πόλη. Το Φόλσβιλ είναι μία πόλη όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Και όπου πράγματι συμβαίνουν. Εκεί θα εξελιχθεί μια ιστορία αγωνίας, μυστηρίου και αίματος. Ένα ανατριχιαστικό και αναπάντεχο θρίλερ που θα σας κόψει την ανάσα.

Και ο συγγραφέας της σειράς; Είναι ο John Killian. Μην τον αναζητήσετε στο internet. Πίσω από το όνομα αυτό βρίσκεται ένας γνωστός Έλληνας συγγραφέας. Δε θα σας πούμε περισσότερα γι’ αυτόν. Θα σας αφήσουμε να τον ανακαλύψετε (ή να τον ανακαλύψετε ξανά) μέσα από τη σκοτεινή, λυρική γραφή του, η οποία αυτή την πρώτη φορά θα σας ταξιδέψει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Αμερικής. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ετοιμαστείτε να συναντηθούμε. ΣΤΑ ΑΚΡΑ.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

 
Ο Μπεν Λόγκαν θα φτάσει μέσα στη βροχερή βραδιά στο Φόλσβιλ του Κεντάκι, μια γραφική κωμόπολη αγκαλιασμένη από έναν ήρεμο ποταμό: το ιδανικό ησυχαστήριο για έναν Νεοϋορκέζο ντετέκτιβ, κουρασμένο από το ασταμάτητο κυνήγι απαγωγέων και δολοφόνων μικρών παιδιών.

Το Φόλσβιλ φαντάζει πραγματικός παράδεισος. Το μπαρ στη Μέιν Στρητ είναι άψογο, το εστιατόριο σερβίρει το καλύτερο φαγητό της πολιτείας, η ιδιοκτήτρια της πανσιόν είναι ελκυστική και το χαμόγελό της ακαταμάχητο. Όλα θα ήταν ειδυλλιακά, αν δεν είχε εξαφανιστεί εδώ και τέσσερα εικοσιτετράωρα εκείνο το κορίτσι.

Το απόσπασμα που θα οργανωθεί θα βρει τελικά την Όμπρεϊ Χάρισον, αλλά θα τη βρει νεκρή, εγκλωβισμένη σε μια φυσική παγίδα των βράχων έξω από την πόλη. Παρά τη σιγουριά του τοπικού σερίφη για το αντίθετο, ο νεοφερμένος ντετέκτιβ είναι βέβαιος πως δεν πρόκειται για ατύχημα. Γιατί πριν πεθάνει η Όμπρεϊ Χάρισον προσπάθησε να κόψει μόνη το ίδιο της το πόδι. Με έναν ελβετικό σουγιά.

Πολύ σύντομα θα φανεί πως στο Φόλσβιλ υπάρχουν μυστικά και ένα παρελθόν που όλοι θέλουν να το κρατήσουν θαμμένο. Ο Μπεν Λόγκαν, όμως, δε θα ησυχάσει μέχρι να βρει το δολοφόνο του κοριτσιού.

Θα το πάει στα άκρα.

Πληροφορίες για το βιβλίο

Νεκρή Πόλη του John Killian

Τιμή: 9,90€ ● Σελίδες: 384 ● ΙSBN:  978-960-507-128-8